mandag 4. mars 2013

Stue og lekegrind


God dagen! Håper dere alle har hatt en fin helg! Vi har vært på besøk hos gode venner i helga, spist deilig mat, spilt spill, barna har lekt sammen og vi har kosa oss. Herlig! Nå er vi klare for en nye uke, og det er en fantastisk følelese at vi har gått inn i årets første vårmåned! H U R R A!!! Snart skal Conversene og vårjakkene få komme ut av skapet, og det gleder jeg meg like mye til hvert år.

For en stund siden tok vi frem lekegrinda vår, som dere ser nederst i venstre hjørne på bildet. Den er utrolig kjekk å ha syns jeg, fordi Nora kan ligge trygt å leke mens søstrene danser på stuegulvet eller mens jeg tar oppvasken e.l. En trygg, innesperret lekeplass er også kjekt å ha når hun blir stor nok til å komme seg avgårde på egenhånd. Lekegrinda fikk vi da Ida var baby, og vi syns den er helt super.

I dag er det kafétur med venninner som står på planen. Ønsker deg en herlig dag! 


hilde


7 kommentarer:

Gårdsjenta sa...

Nydelig stue! Den stolen var kjempeflott, laget et fint blikkfang :)

Tove `blogg verden sa...

Elsker stuen din!!♥ Så lyst på den sofaen :D
ha en fin uke
klem Tove

mamma rebekka sa...

Heisann! :)

Titter innom bloggen din , igjen. Jeg blir like fascinert hver gang og kan bla meg gjennom arkivet gang på gang uten å bli lei! Mye god inspirasjon:) Du har et nydelig hjem.

Kan jeg spør hvor de to bildene av sommerfugler er fra ? :)

Ha en fin kveld :)
Rebekka!

Anonym sa...

Kjempe flott stue:)
Ha en herlig uke
Klem Merete

et kjært hjem sa...

Så utrolig kjekt å ha dere på besøk, lovely gjeng! Fine stuebilder, digger de stolene dine! Klem

karolinerlh sa...

Hei, Jeg er fast leser av bloggen din og har linket til den i sidebar på min blogg. Håper det er greit. Jeg har nettopp startet den å det er ikke lett å blogge i Nord-norge når det er mørkt 60 % av dagen og jeg er på jobb 30 % av den lyse delen. hehe. Håper på en liten kommentar. :)

mvh Lykkehus.blogg.no

Augustsnuppe sa...

Hei. Jeg bare lurte på hva størrelsen på de rammene du har sommerfuglbildene er? Nydelig hjem du har:)
Yvonne