tirsdag 18. desember 2012

Annas barnebursdag


Anna ble fire år i slutten av oktober, men av ulike årsaker (mest fordi vi er litt treige i avtrekkeren for tida) har vi ikke hatt barnebursdag før i dag. I noen tilfeller er det vel bedre sent enn aldri. :) Anna var iallefall strålende fornøyd med å invitere sine små venninner til selskap.

 

Bordet er dekket med melaminservise fra Rice, drikkeglassene er barnematglass som jeg har spart på siden Anna var baby (bruker dem til å fryse ned syltetøy), skålene med godteri og bursdagslysene er fra Søstrene Grene. Istedenfor godteposer til barna brukte jeg denne gangen små plastbokser fra Rice som de fikk ta med seg hjem, med minigodteri oppi.

 

Svogeren min driver utleie av hoppeslott, og har også et oppblåsbart brudepar og en klovn på 7 meter! Stor stas for Anna å få ha klovn i hagen på bursdagsfeiringen. :) Besøk luftleik.no hvis du er interessert. 


Da var det vel på tide å finne loppekassa. Nattinatt!


hilde

1 kommentar:

Ida sa...

hihihi... virkelig prikken over I'en med den søte klovnen! Kan tenke meg at det var stor stas!! :-)

Og for ett fantastisk bursdagsbord! Elsker alle de herlige pastellfargene, også var det både lekkert og smart med kransekake. Det har jeg ikke tenkt på i forhold til bursdager! Smart å putte godteriet i små bokser, da blir det liksom akkurat passelig for de små barnekroppene :) Når man putter i vanlige poser ser det plutselig så stusselig ut med bare litt godteri i bunnen av posen ;-D

Ha en nydelig dag.. ups, bare 5 dager til jul :) {hurra}

Klemmer fra Ida