lørdag 31. mars 2012

Girls Night

I går kveld hadde vi jentekveld i menigheten der vi går. Jeg hadde ansvar for pyntingen sammen med noen meget driftige damer. Menighetslokalet vårt er opprinnelig en møbelfabrikk. Det er høyt under taket i salen, og vanskelig å gjøre det koselig og stemningsfullt. I løpet av dette året skal vi bygge om og gjøre lokalene større og mer moderne, så det blir veldig bra.

Til dette arrangementet hadde vi lyst til å gjøre noe for å "senke taket" og gi lys og god stemning i salen, med begrenset budsjett. Så vi fikk laget fire store lampeskjermer i aluminium som vi trakk med kjempebillig vekstduk fra Felleskjøpet. På scenen hang vi opp en stor himmel, som også er laget av vekstduk. Inni lampene henger ekstra store lyspærer fra Clas Ohlson.

Bordene er pyntet med vekstduk, skiferstein som ble til overs fra taket vårt, påskeliljer med egenplukket mose som er bundet fast i potta med hamptråd, og ulike lysestaker. I gangen la vi ut en rød løper (som er billig velour fra Jysk teipet fast på gulvet), og hang opp rødsprayede høyhælte sko som ble donert til oss fra en skobutikk. Sprayen kjøpte vi på Biltema.

Enkel, men veldig effektfull pynt. Lampene som vi hang fra taket ga oss akkurat den følelsen vi ville ha frem. Gøy å få være med på sånne store prosjekter. Nå står prosjekt "hus pyntes til påske" for tur. God lørdag!


hilde

8 kommentarer:

Christine sa...

nydelig lokale og flotte bilder :D

englemor sa...

Så stilig!
FLINKA!
Kan tenke meg dere koste dere ;-)

Her skal det å pyntes til påske.
Deilig med ferie og fridager.

Klem fra Hilde

Lillian sa...

utrolig stilig :) God lørdag!

Haust sa...

Utruleg flott og kreativt!

God påske til deg og dine! :)

ELLEMELL sa...

så stilig med de røde skoene hengende fra taket! kjempestilig! må jeg ha med meg i tankene ved en annen anledning:)

kos dere med påskepynting!
klem ellemell

Anitas Interiør verden sa...

Så flott pyntet, ikke alltid like lett å få det lunt i store lokaler,men det har dere klart.

God påske til deg
Klem Anita

Unknown sa...

Det ble jo knallbra!!
SÅ gøy med stort prosjekt ja, er ikke så ofte man får gjort det:)

Ha en fin fin kveld og kos deg med påskepyntet hus ♥

Drømmeboden sa...

Innbydende og delikat dekorert lokale synes jeg :-) Kreativt med de røde skoene, en detalj som gjorde seg i lokalets helhet :-) God påske til deg og dine! Klem Ranveig