lørdag 3. mars 2012

Fristelser fra babyavdelinga


Ida og jeg hadde en liten jenteshoppingtur i dag. "Så koselig at bare vi to storejentene er sammen, mamma", sa Ida til meg der vi gikk hånd i hånd. Og det syns jeg også. Herlig med litt kvalitetstid med min store, lille jente. Vi var inne på H&M for å finne en ny bukse til Ida. Og rett ved siden av prøverommene er babyavdelingen... Fristelser! Vi klarte ikke å dy oss, og bare MÅTTE kjøpe noen nye plagg til vår lille skatt inni magen. Det tror jeg var Idas høydepunkt for dagen, og hun insisterte på å bære posen med babyklærne resten av turen. Hun gleder seg veldig til å bli storesøster for andre gang. :)

Har du ikke meldt deg på giveawayen min enda? Du har fremdeles et par timer igjen på deg før den stenger. Premien er flott mineralsminke fra Bello Beauty Care. Vinneren annonseres her på bloggen i løpet av morgendagen. KLIKK HER for å melde deg på. God helg til deg fra meg!


hilde

7 kommentarer:

Pia sa...

Så spennende! De morsomste klærne å kjøpe er sånne bittesmå:)

Unknown sa...

Så herlig med slike jenteturer med en og en ♥ Alltid veldig koselig når jeg og snuppa drar på shopping og:)
Søte, små babyklær, det er helt herlig, heldige er dere:)

HA en fortsatt fin helg!!

Esther Christina sa...

så skjønt. Det er noe eget med de bittesmå klærne! Mine begynte med strl 44/46.Bittesmått! Men jeg synes det er nesten like kos å kjøpe klær til dem fortsatt, jeg:D

Øyeblikk sa...

Helledussan, så søte små klær:) Koselig med jentetid!
*Ha en fin søndag*

Heidi

Anonym sa...

Koselig og inspirerende blogg du har :)) mvh Britt henningsen

Drømmeboden sa...

Det er koselig å ha litt en til en tid med barna sine. Og for de som er eldst er det kanskje litt ekstra verdifult? Slik oppleves det iallefall hjemme hos oss. Og når man tenker etter er det kanskje ikke så rart, den som er eldst har vært enebarn en gang før den fikk søsken. En opplevelse søsken som kommer etter aldri får for det var alltid noen der før dem. Og klart det må være stas å få være med på noe så viktig som kjøpet av babyplagg! Forundrer meg like mye hver gang jeg ser klærne i str. 50 hvor bittesmå jeg synes de er.. Og når gullene er nyfødt er klærne ofte romslige! :-) Kos dere med ventetiden dere, den er jo ganske så magisk! Klem Ranveig

Marianne sa...

Så utrolig koselig at du har en liten skatt i magen :) hørtes koselig ut med en jenteshoppingtur, og for noen søte babyklær!