fredag 18. november 2011

Milano og et godt tilbud på barneklær


Milano er den nest største byen i Italia, og er sett på som en hovedstad for design og livsstil. Men for å være helt ærlig: en litt kjedelig by. Jeg har vært her en gang før også, og det er ikke en by med veldig mye spennende å se på. Nå kommer det kanskje an på hva slags interesser man har da selvfølgelig. Men etter Paris skal det mye til for å nå opp i mine øyne, for å si det sånn. 


Milano var tredje stopp på Europaturen jeg var på med jobben nå nylig. Her var vi i én dag, og fikk god tid til å se den vakre katedralen Duomo di Milano midt i byen. Galleria Vittorio (glasstaket) ligger rett ved siden av, og er et kjøpesenter spekket med designerbutikker. Disse to bygningene utgjør vel hovedattraksjonene i sentrum av Milano. Vakre bygninger da, det skal de ha. :)
Snasen cappuccino, ikke sant? Jeg syns italienerne var gode på kaffe. Og på bakevarer. Hehe.


Før jeg tar kvelden har jeg lyst til å tipse om at du nå kan gjøre noen veldig gode kjøp hos Søte Små. De har satt ned prisene på en mengde varer denne helgen (blant annet den populære regnkåpen fra MeMini), og i tillegg er det nå fri frakt! KLIKK HER og da deg en titt du også. God helg!hilde

deler av innlegget er sponset av søtesmå.no

2 kommentarer:

Elisabeth, innerst i veien sa...

Vi ferierte ved Gardasjøen i fjor sommer, men landa i Bergamo i stedet for Milano. Og siden vi verken har kropper eller lommebøker tilpasset de store motehusene OG hadde med en sjuåring, så droppa vi å dra inn til Milano. Men vakre bygninger, enig. :-)

Kathrine sa...

Åh, Milano!
Var der på bryllupsreise i 2005...vakker by! (Jøss! Har jeg vært gift SÅ lenge??!) VAr på toppen av katedralen, og svinset litt rundt i handlegatene, men, lommeboka mi har vel aldri passet inn der, så det ble mest vindusshopping! ;)

Kathrine