torsdag 28. oktober 2010

Bursdagsbarnet


Etter å ha ventet en evighet på at dette bildet skulle lastes opp med det mobile bredbåndet, så lar jeg det bli med det ene. Vi feiret Annas toårsdag i går, og det var en stor dag. Tenk at det er to år siden hun ble født allerede! Hun har blitt så stor. Flink til å prate, vil klare alt mulig selv, leker fint med Ida og med vennene sine og har blitt en ganske bestemt liten jente. Men så snill og god, nydelig og skjønn. Vi er heldige.

Lykken var stor da hun pakket opp en lilla Briodukkevogn fra mormor og bestefar på morgenen. Hun elsker å leke med dukker, så da hun senere på dagen fikk både ny dukke, dukkeklær, lekemat og dukkeseng er jo lekestunden sikret i lang, lang tid fremover. Ny kjole fra Chill Norway har hun også fått. Nå har de 30% på alle barneklærne til Chill Norway på Tante Bruun. Steindyre klær, men det er god kvalitet, de er behagelige og når man får dem på salg er det vanskelig å motstå. Anna ville ikke ta den av seg igjen når hun først hadde fått den på.

Snart er det helg, og vi skal arrangere loppemarked på skolen jeg jobber, så det blir nok å gjøre. Håper du har det bra!

sol i hjertet

14 kommentarer:

silje-sin sa...

Gratulerer til vakre Anna:) Litt vittig, for her sitter jeg med målebånd og surfer på nettet for å finne ut hvor høy den vogna er! Ferdinand har en liknende, og den er så høy. Nå har jeg lyst til å kjøpe til Augusta. Virker den bra? Fin kjole, den har augusta også:) klem fra silje.

Anonym sa...

Åååå såå søøøt hun var,gratulerer
med 2 års dagen. :)) Klem Mette.

MarnyAlice♥Kalas Mystiske Hjørne sa...

Gratulere☺
So skjønn vogn☺ Den blir nok populæer☺

Klem M♥

mi-rachel sa...

gratulerer til søte anna!

Unknown sa...

Gratulerer til nydelige Anna ♥
Så heldig hun er som har fått så mye fint:)
Kan tenke meg hun koser seg...

Klem Line

silje-sin sa...

Hei igjen:) Takk for info, jeg får måle litt på augusta i morgen:) Som sagt har vi en rød briovogn stående på garasjeloftet, men jeg synes liksom det er for ille å gi henne en tre år gammel vogn i julegave, som egentlig er broren sin! har ihvertfall lyst på en vogn som varer litt, de hun har nå henger nesten ikke sammen. Sliter faktisk litt med å finne jule- og bursdagsgave til Augusta i år! Har du noen tips? Til Ferdinand har vi kjøpt en bondegård i tre. Så da må jo A få noe fint også:) Og JA, da må vi treffes i jula! Kanskje dere kan komme til oss på julebesøk?? klem

Pink lady sa...

Så skjønn hun var i kjole fra Chill! Og jeg tror jammen den dukkevogna er lik den jeg hadde som barn, og som mamma har tatt var på:)

Klem Pink lady

Tomines hjem sa...

Gratulerer så mye med lille prinsessas 2 års dag i går.. håper dere nyter flotte dager i nytt hus.. stor klem, og tenker på deg!

hobbyvimsa sa...

Glad vakker og fornøyd jente,gratulere med dagen til Anna:)Klem Linda:)God helg!!

hobbyvimsa sa...

Glad vakker og fornøyd jente,gratulere med dagen til Anna:)Klem Linda:)God helg!!

tonje boganes sa...

Gratulerer med dagen til jenta di. Søt hun er!

Huset på jordet sa...

Så fin hun er og fin vogn. Det er så gøy når barna får leker de virkelig liker, og du ser de bare lyser opp. Jeg har to gutter, og måtte bare ta ned min gamle vogn fra loftet en dag, og toåringen min koste seg med dukke og vogn hele dagen. Kjempesøt.

annicken_j sa...

Gratulerer så mye med den skjønne jenta! :D Jeg likte godt at kjole og vogn var som skapt for hverandre. :) Min datter har den samme i rosa, og det er jo så stas! :)
Ha en super helg

svimelaura sa...

Gratulerer med dagen, veslemor!¨

Fyttigrisen det går fort!!! Føler det var i går vi vandret rundt og lurte på om noen ville adoptere oss stakkars små...! Var vel helst Annie som reddet våre lekestunder:)