fredag 18. september 2009

Fredag

I dag har jeg malt andre strøket på sofa- og hjørnebordet mitt, og jeg er så glad for det! Bare ett strøk igjen så er jeg ferdig med en jobb jeg har gått og tenkt på kjempelenge. Sofakroken min kommer til å bli helt nydelig, jeg bare vet det!

På torsdag fikk jeg pakke i posten fra romantiskehjem.no. Hadde bestilt en del julegaver, og litt til meg selv. Mye GreenGate, og når jeg sitter og ser på hva jeg har kjøpt nå, må jeg innrømme at jeg er veldig fristet til å beholde alt selv... Men det kommer jeg ikke til å gjøre altså. Jeg lover! :)

I går fikk jeg pakke i posten fra Jorid, og det var noe veldig fint som jeg skal vise dere i morra. Har ikke lagt inn bilder fra kameraet på macen i dag, så jeg sparer det til da. I dag har jeg bestilt noen godsaker fra Stoff og Stil, blandt annet dunputer til å ha inni putetrekk. Jeg har nemlig fått meg to nye putetrekk som er så fine! Har fått så mye i posten de siste dagene, så jeg har nesten blitt avhengig. Hehe. Må si at det er farlig enkelt å kjøpe ting på nettet. Det blir nok litt mer julegavehandel via internett i år ja.

Håper dere får en koselig fredagskveld!


14 kommentarer:

Jorid + NOE Blog sa...

Hei :-D
Jeg skal også gjøre som deg, handle julegaver på nett iår! :-)

Gleder meg til å se bilder av gaven!

Ha en fin kveld!
Klem Jorid <3

Bea sa...

Titter innom for å ønske deg en god fredag. ;o)

Gleder meg til å se sofakroken din. :o)

Klem Bea

Størhuset sa...

Ja det er mange fristelser, har bestilt masse fra nettet, men så er det ingen interiørbutikker i nærheten her som har det jeg liker! Også er det jo litt spennende med pakke i posten da! Ha en god helg!

torleif ann karin sa...

Hei. Samme hjrtet til høyre har jeg også. Ser på det som helårspynt, men mulig det er julepynt. Det er iallefall ikke rødt, å da så...Og så er det jo så søtt.
Må si den skjenken din i innlegget under ble fin, ja megafin. Og koselig at mannen også ble så fornøyd. Da er det jo ekstra stas.
Ønsker deg riktig god helg.

Klem Ann<3

LYKKEBO sa...

Gleder meg til å se "ny" sofakrok!!

Riktig god helg til deg:)
Klem

Jannicke sa...

Flotte hjerter...
Du er jammen flink som tenker julegaver allerede nå ;o)

God helg ;o)
Klem J.

Guttemamma sa...

Må le,kjenner meg igjen... selvom det er superkos å gi bort ting,virkelig, er det vanskelig å velge når en får godsakene i posten...klem og god helg

Myhome sa...

Er veldig spent på sofakroken din!!!
Skjønne hjerter!
Så smart å begynne julehandelen allerede nå, jeg pleier ikke å begynne med julehandelen før langt ut i desember, selv om jeg prøver å begynne tidligere hvert år...
God helg til deg..ser ut til at det blir en kreativ helg:)
Klem Anita

Anne sa...

Eg skal og handle pakkar på nett! Enkelt, og berre eitt tastetrykk unna:)
Ha ei flott helg:D
Klem frå meg!

Tino sa...

Så søte hjerter du har bilde av.
Blir spennende med bilder fra sofakroken, det er utrolig hvor forandret det blir med noen malingsstrøk.
Jeg gjør som deg, og bestiller endel fra nett. Gøy med pakke i posten!
Ha en fin helg, klem :)

Verandasol sa...

Hehe ja internettshoping kan fort bli skummelt det :P Men veldig enkelt og greit da! Veldig lurt å kjøpe julegaver på nett, slippe alt stresset i butikkene. Så lenge man klarer å gi fra seg alt det fine som kommer i posten da, hihi.

Ønsker deg en fortsatt fin helg!

mi-rachel sa...

imponerende at du tenker på julegaver nå:)

ChatrinesLiving sa...

Jeg kan nok ikke stille likt som deg her nei... jeg venter alltid i det lengste med disse julagavene, Så tenker jeg alltid: til neste år skal jeg begynne tidlig... men neida...

Så gøy med kommentaren fra mannen din:) Han er nok i "samme" bås som mange andre menn;) hehe.

Ha en fantastisk lørdagskveld!
Klem fra Chatrine:)

Monica sa...

det er utrolig mange lekre fristelser på nettet ja. du jeg ble mesten helt rørt av den utrolig skjønne kommentaren fra mannen i huset. for en vakker ting å skrive til deg, helskjønt:) ønsker deg en god lørdagskved. møbelet du pusset opp ble forresten nydelig:) klem monica