lørdag 17. november 2012

Takk for sist!


Kjære lesere! Det ble visst en bloggepause som varte litt lenger enn planlagt her. Når man først tar seg noen dager fri fra bloggen er det liksom litt vanskelig å komme inn i det igjen. Er det fler som har det sånn? Uansett, deilig har det vært, men etter å ha hatt et par veldig inspirerende dager sammen med de fantastiske NIB-jentene denne uka, kjenner jeg at bloggelysten er tilbake. TUSEN TAKK til alle dere som kommer innom her, selv om jeg ikke er like trofast tilbake. Dere gleder meg mer enn dere aner.

Starter opp med et lite sammendrag av de siste ukers hendelser, og begynner med Halloween. Jeg har egentlig vært litt motvillig til å ta imot denne tradisjonen til Norge (syns julebukken er litt koseligere), men innser at den har kommet for å bli, og da må man jo bare gjøre det beste ut av det. De små syns at det er veldig gøy å få være litt skummel en gang i året, så i år fikk Ida og Anna hver sin heksehatt. Stas!


Vi feiret Annas fireårsdag sammen med familien. Den ble feiret ute, til tross for litt regn, siden vi skulle ha barnevelsignelse for Nora med fest hjemme hos oss dagen etter. Utebursdag er ikke til å kimse av! Det skal vi definitivt gjøre flere ganger.


Noras barnevelsignelse var en flott dag, og flere bilder av den kommer senere.


Menigheten vi går i arrangerte Superheltfest, og hadde i den anledning leid hele Barnas Lekeland. Dette var kjempegøy for hele familien; koselig og sosialt, rebusløp, ansiktsmaling, maskelaging, leking, kåring av beste kostyme både for barn og voksen, og vi fikk spise så mye godteri vi bare ville. OOOOO LYKKE!


Huset er ferdig julepyntet, og på onsdag hadde jeg besøk av disse to nydelige NIB-jentene. For noen skjønne og herlige damer!!! Tusen takk for at dere ville komme hjem til meg. Dere har vært til stor inspirasjon, og jeg er veldig glad for å ha blitt litt bedre kjent med dere. Resultatet av dette besøket får vi ikke se før til neste år, men den som venter på noe godt venter ikke forgjeves. Nå sitter jeg her i julestua og lurer på om jeg skal pakke alt ned igjen, eller bare ha det framme. Det er jo ikke såååå lenge til advent. :) Bildet av oss har forresten Ida tatt. A photographer in the making, som dere ser.


På onsdag kveld arrangerte butikken Herlighet bloggtreff. Superkoselig aften, og flere bilder kommer i et eget innlegg. Nå er det natta. Og jeg kjenner at bloggehodet mitt er tilbake. Tankene kverner allerede om hvordan neste innlegg skal bli. Sees snart! :)

Skal forresten prøve å få svart på spørsmål jeg har fått i løpet av helga. Det er ikke alltid jeg har tid til å svare å spørsmål med en gang jeg får dem, og da går dessverre noen i glemmeboka. Hvis du har spurt meg om noe, men ikke fått svar, spør meg gjerne igjen! Natta.


hilde

10 kommentarer:

Marianne sa...

Så fint at du er tilbake igjen :) hørtes ut som dere har hatt det supert siden sist! Gleder meg til å se bilder av julestua di, selv om det ikke blir før til neste år!

englemor sa...

Ser ut som du har hatt noen herlige dager Hilde :-)
Å så gøy med besøk av Nib-jentene da :-))))
Gleder meg til å se ditt pyntede julehus på trykk neste jul :-) Bolig Pluss tok bilder hos meg i fjor jul og nå er det endelig kommet på trykk. En kjempe gøy opplevelse!

Finfin lørdag til deg Hilde!
Klem fra Hilde

Elin | Draumesidene sa...

Har sakna deg her inne! :) Men eg har prøvd å kome "ut av det" eg også, og akkurat no skulle eg nok tatt ein bloggferie. Kan bli litt for mykje fokus på blogg også. Det var så kjekt å sjå alle damene på Herlighet, men eg fekk jo ikkje snakka med alle. Håper det kjem eit nytt treff om ikkje alt for lenge?

Ynskjer deg og dine ei fin fin helg! Her skal vi til å vaske hus ;)

God klem,
e

Bella sa...

Så koselig at du er tilbake!! :) Skjønner det der med bloggpauser, av og til er det veldig deilig. Gleder meg til å se huset ditt julepyntet, og vet du, jeg hadde latt det hengt oppe. ;)
Jeg fikk ikke hilst på deg skikkelig på bloggtreffet, men håper på et nytt i nærmeste framtid. En gøy kveld var det iallefall.
Fin helg til deg og dine!
klem

et kjært hjem sa...

Heia :) Kjekt at du er tilbake! Skjønner godt det med bloggepause for å si det sånn, gjør det hele tiden jeg ha, ha ;) Det var nå så koselig med dere, ikke rydd det vekk! Jula er jo snart her!Kjenner at jeg gleder meg veldig til å pynte jeg også ;)Ha en fin helg! Klem Ane

StrikkePia - Kristine sa...

Så koselig å se deg tilbake. Du har vært savnet!! <3

sa...

Hei :)
Mange flotte bilder av fine opplevelser.
Veldig kjekt at du har fått bloggelysten tilbake igjen ;)
Hvilken menighet er dere med i?
Ønsker deg en riktig god helg videre ♥
Klem Anette

A house in R.A sa...

Hei, takk for sist:) det var koselig å hilse på deg på bloggtreffet. Som helt fersk ble det mange nye fjes å forholde seg til og nesten litt overveldende :) Så fint julepyntet hus, jeg hadde latt det stå. Det er jo snart desember :)

klem Gunn

Anonym sa...

Gratulerer med reportasjen som kommer :) herlige bilder du har her! Og grstulerer med barnevelsignelsen til lilla Nora <3 Legger meg som følger her, eg :) klem fra Lisbeth

Anonym sa...

Gratulerer med reportasjen som kommer :) herlige bilder du har her! Og grstulerer med barnevelsignelsen til lilla Nora <3 Legger meg som følger her, eg :) klem fra Lisbeth