onsdag 12. september 2012

Sukkererter

 
 

I juli sådde jeg sukkererter i et bed i hagen, og etter noen uker begynte blomstringen. Kjempegøy å plukke inn fra egen hage! Dette skal definitivt gjentas neste sommer, men da skal jeg begynne litt tidligere.

Nå har høsten kommet for fullt her, og det virker ikke som om det skal slutte å regne med det første. Vi får gjøre det beste ut av det, og gjøre det koselig inne istedet. Ha en god kveld! :)


hilde

6 kommentarer:

Tove `blogg verden sa...

Åh det fikk jeg lyst å prøve!! Minn oss på det neste år når du planter ;) Høsten er flott, men jeg er nok 100 % sommerjente ;) ...og så bor jeg i Nord Norge..JADDA ... :D
klem Tove

Mona sa...

Å herlighet så skjønt! Sånn vil jeg også ha! :-)

Unknown sa...

Sukkererter er flott. Jeg blir inspirert av din entusiasme for hage. Håper jeg orker å jobbe mer i hagen til neste vår :) her er det også innekos med kakao mens regnet aldri tar slutt. Klem

Marlene sa...

Åh så herlig!

Alltid stas å plukke fra egen hage. Det smaker liksom bedre da. :)

Kjempe koslig blogg du har. Hit kommer jeg gjerne igjen! :)

Klem

Kikkis planet sa...

Så fint! Og utrolig koselig å plukke fra egen hage. Jeg har så ikke-grønne fingre som det går an, men håper det kommer seg etterhvert, det er jo første året vårt med hage i år. Og i år har vi gjort mye med huset, så får vi fokusere mer på hagen neste år! Kunne jeg komme med en forslag til innlegg forresten? Hva gjør du nå om høsten i hagen? Tips som er bra for å få en god start til våren hadde vært supert! Ha en fin slutt på uken!

et kjært hjem sa...

Så gøy!! Neste år skal vi plante i hagen, da må jeg hente noen tips med deg ;) Ha en knaz kveld!