onsdag 5. oktober 2011

Kinokveld hjemme


Her om dagen var mamma og jeg på svømmehallen med jentene. For å komme inn til svømmehallen må vi gå gjennom foajeen til kinoen, og der lukter det alltid så fantastisk godt av popcorn! Vi fikk  selvfølgelig veldig lyst til å gå på kino. Men av mangel på gode barnefilmer på kino akkurat nå, ble vi enige med jentene om å lage en kinokveld hjemme istedet. 


Løvenes Konge har kommet på Blu-Ray, og jeg som samler på Disneys klassikere, måtte selvfølgelig kjøpe den. Jentene mine har aldri sett den før, men satt som noen tente lys gjennom hele filmen. Det var litt trist stemning innimellom, men med forsikringer om at alt ender godt til slutt, så gikk det veldig bra. Ingen kino uten popcorn. Jeg syns forresten micropopcorn er det beste popcornet. Før poppet jeg det i gryta, men får det aldri like digg som micropopcorn. Herlige popcornbokser fra GreenGate. Disse er kjøpt på Live In i Ålesund. God kveld! :)


Tonight we made a cinema at home for the girls. Lion King has come on Blu-Ray, and since I´m collecting the Disney Classics, I had to buy it. Popcorn boxes from GreenGate. Have a good night! :)


hilde

16 kommentarer:

perler på en snor sa...

Å så koselig!! Fine bilder og fine bokser:)

Vibeke / Mammas Hus sa...

Jeg fikk filmen i posten i dag. Har ventet på den i alle fall 6 år! :)))

Popcorn er supergodt, og både moro og datter i dette huset inhalerer det. ;P

Flotte bilder!!

KROnPRINSESSENE sa...

Så herlig...
Fikk lyst til å poppe popcorn med en gang!
Nydelige bilder :)
Klem May Helen

Sommerjenten sa...

Nydelige popcorn begre!!! Superfint bilde! Så bra jeg fant deg her inne på nib, for du har en herlig og fin blogg! :) Følger deg klart videre :)

Klem Lene

englemor sa...

Så koselig da!
Gøy med "hjemmekino"
Herlige popcornbegre!

Klem fra Hilde

Lina sa...

Så utruleg fint innlegg! ♥ Eg vil òg ha Løvenes Konge, har sett reklamen. Om eg hadde hatt ungar, så hadde eg gjort som deg! Kjempegod idè - er så viktig å "gi" sånne stunder til ungane :) Fine du! ♥ og FIIINE Green Gate ;) Klem

Unknown sa...

Så koooselig;)
Herlig med kinokvelder hjemme!!
Dette er noe vi får med ungdommene i huset her på og, og det er ikke mye de gidder og bli med på sammen med oss foreldre altså, hihi;))

Enig med deg, micropopcorn er DIGG;))

Klem Line

mitt lille student hjem sa...

Så koselig det så ut :) sånne popcornbeholdere MÅ jeg bare skaffe meg! :)

Mona Christin sa...

Hei.

Så koselig det hørtes ut. Er helt enig, micropop er best. Eneste er at jeg ikke liker lukta. Minner meg om dårlig tivoli fra jeg var liten.

Klem Mona C

HildeP. sa...

Hjemmekino så knallkos ut! Søte popcorn- holdere, takk for tipset! : ) Ha en finfin ukeslutt! Klem Hilde

Valheim gard, landliv i Ryfylke sa...

Så koselig det såg ut ! Og nydelige begre :)
Klem Birgit

mary-ann`s verden sa...

Så koselig! :)

klem

Johanna sa...

Helt underbara bokser! :-) Jag liker också popcorn men sedan jag blev gravid så smakar det inte alls ;-). Så nå är det bara salta chips för mig när jag vill ha snacks (inte ens gotteri är gott). Då är det baaad ;-)

VILLA ROSA sa...

Så fine popcornbegre, måtte bestille slike selv. Gleder meg til å få de.
Ha en fin torsdag:-)
Anne Britt

Karin sa...

Hei,så fine bilder og så fine de popcornboksene var.Har aldri sett sånne før. Koselig med kinokveld hjemme. Jeg er også en stor fan av Disney filmer. Elsker tegnefilmer. Musikken,handlingen og at det alltid ender godt. Klem fra Karin

Anonym sa...

Great! thanks for the share!
Arron