søndag 26. april 2009

Trappeventingen er over.God søndag alle sammen! Her på Sunnmøre har det vært en blanding av strålende sol og regn i dag. Vi har vært hjemme hos gode venner og grillet og kost oss.

I morgen kommer noen trappefolk hit og skal skifte kjellertrappa vår (endelig!), så her må det litt rydding til i kveld dessverre... Vi bor i en tomannsbolig som var ny da vi flyttet inn høsten 2005. Fremdeles er det mange ting i boligfeltet vårt som venter på ferdigstillelse fra byggherren før kommunen vil ta over. Noen av boligene har også ting innvendig som må forbedres. Bl.a. trappa vår, som vi har ventet på i evigheter! De var her for noen uker siden (da hadde vi ventet ett år på at de skulle komme!) og skulle skifte ut begge trappene. De fikk skiftet den øverste trappa, men da de skulle skifte den andre, fant de ut at de hadde fått feil trapp fra leverandøren... Hrmf! Vi skulle nemlig ha tette trappetrinn. Så da ble det litt mer venting, noe vi desverre har blitt vant til. Gleder meg veldig til å få inn den nye trappa så jeg får ordnet til nede i kjelleren. Har planlagt å lage en liten lekekrok til jentene under trappa. Det blir koselig!


Her er utsikten fra sofakroken vår. Er veldig glad i denne fine lykta mi. Englevingene som henger på, kjøpte jeg på Kremmerhuset til jul.

Da er det egentlig bare å sette i gang og rydde. Men det blir nok utsatt litt ved at jeg går og kikker rundt på deres blogger først, kjenner jeg meg selv rett. :) Ha en fortsatt deilig søndagskveld.

5 kommentarer:

mi-rachel sa...

takk for besøk på bloggen min.
nå gleder jeg meg til å følge din :)

Jannicke sa...

Rydding er ikke en favorittaktivitet,
men det er herlig når det er gjort!
Tusen takk for koselig hilsen til mef ;o)
klem og god natt til deg.

Living White sa...

Glemte å gratulere deg som ny blogger, artig at det kommer nye til

Anonymous sa...

Kjempe-koselig blogg! Den går rett inn i mine bookmarks:-), gleda meg til å følge bloggen din. Og ja og amen til å male loppene kvite, kvitt er best! Klem fra Ingrid

fru rosa sa...

Tusen takk, Ingrid! Koselig at du skrev en melding og vil følge med. :)