torsdag 6. september 2012

Spennende besøk

 
 
 
 

I dag har jeg hatt spennende besøk her hjemme av en journalist fra Sulaposten. Reportasjen blir å se på trykk i løpet av kort tid. Kjempegøy! Og det beste med å takke ja til slike ting, er at det blir så ryddig og fint hjemme. :) 

Med en liten baby i huset merker jeg godt at tiden ikke strekker helt til. Den følelsen er det sikkert mange som kjenner seg igjen i. Da er det viktig å fokusere på det at et ryddig hus bare varer i noen få sekunder (iallefall hjemme hos oss), men tiden med barna får man aldri tilbake. Så jeg koser meg med god samvittighet, og lukker øynene for rot og hybelkaniner så godt jeg kan. Sånn må det være! "Senk ambisjonsnivået når du ha små barn", sa tanta mi til meg. Og det har jeg blitt ganske flink til syns jeg.

I dag får vi venner over på middag, og på menyen er det taco. Lettvindt og godt! Så blir det vel litt sjokolade til dessert tenker jeg. Hohoho. Det er helt utrolig hvor fysen jeg er på sjokolade nå om dagen! Sånn har jeg vært med alle barna mine i ammetida. Sjokolade er sunt for livsgleden, det er iallefall helt sikkert! :)

Ha en fin dag!


hilde

8 kommentarer:

Kikki sa...

Kjempekoselige kjøkkenbilder! Syns godt du kan legge inn disse også i Nib sin utfording om å invitere, også jeg! Det er godt å la humla suse litt innimellom, så må man rydde når man MÅ. ..som når man får besøk fra avisa - hehe! Kos dere med venner i kveld!

Anonym sa...

Koselig bilder:) også så gøy å få sånt besøk:)
Klem Merete

Johanna sa...

Så kul med repotage:) Fina bilder på ditt fina kök!

Kramisar Johanna

et kjært hjem sa...

Kjempegøy!! Gleder meg til å se reportasjen ;)Lekre og innbydende bilder av kjøkkenet! Klem Ane

Anonym sa...

Hei og takk for at jeg fikk komme i dag. Virkelig inspirerende og kjekt. Det er en god atmosfære hos deg:) Teksten er skrevet så nå gleder jeg meg til å se hvordan det blir med bilder. Redaktøren satte av tre sider:). NB! Noe annet spennende er at det jeg nevnte for deg blir nok noe av;).
Mvh Åshild

KROnPRINSESSENE sa...

Så nydelige bilder...
Og flott stelt i stand!
Kjenner lukten av nybakt ;)
Tenker du har hatt en spennende dag.
Klem May Helen

Ruter & Hjerter sa...

Hei! Jeg skjønner akkurat hva du mener, må leve i det rene øyeblikket;)) fine bild du viser!

jordbærpiken sa...

Hei Åshild!

Takk for besøket, det var så koselig!!! Og så gøy at idéen din kan bli noe av. :) Gleder meg!