tirsdag 18. september 2012

Kreativ mamma


I dag skal jeg avsløre en veldig spennende nyhet for dere som jeg har hatt lyst til å dele kjempelenge! Jordbærpiken har nemlig fått æren av å være bidragsyter i en DIY-bok som Karine Østtveit gir ut på JM Stenersen Forlag. Den heter "Kreativ mamma - Bloggernes beste hobbyprosjekter", og lanseres i midten av oktober. Den kan allerede forhåndsbestilles i noen nettbutikker, som haugenbok.no.

Forlagets omtale: "Dette er en kreativ og morsom hobbybok full av overskudd. Forfatteren har samlet de aller beste ideene fra Norges fremste hobbybloggere. Resultatet er nesten 100 ideer til gøyale hobbyprosjekter. Her finner du ting du kan lage for barna og med barna, når du venter på babyen, er hjemme i mammapermisjon eller i årene etterpå. Monsterkosedyr, hjemmesydde muffins til lekestuen, morsomme bursdagskaker og sugerør med bart er noe av det du finner i boka. I tillegg finnes massevis av kreative ideer til å lage verdens fineste barnerom, som prinsessen på erten-seng eller stoler laget av bilhjul. Du trenger ikke være syerske eller snekker for å lage tingene. Alt er enkelt å gjennomføre, og hver idé er presentert med bilder og trinn-for-trinn-beskrivelser. La deg inspirere til å hente fram skapertrangen!"

Det er kjempegøy å få være med, og jeg gleder meg veldig til å få boka i posten. En annen ting som er veldig gøy, er at jeg kom med i galleriet i denne månedens utfordring på NIB med bildet under. Hipp hurra! :)


Helgen i Oslo har vært veldig koselig, og litt bilder fra turen kommer senere. Ha en god dag!


hilde

6 kommentarer:

et kjært hjem sa...

Såå gøy, andre boka Hilde!! Du er en kjempeflink kreativ mamma, så DU passer godt i den boka! Gleder meg til å se!! Idag skal jeg prøve meg på pilates, spennende! Ha en fin tirsdag ;)Klem Ane

Anonym sa...

Så spennende! Gleder meg til boka kommer.

Anonym sa...

Gratulere med begge prosjektene:)
Høres kjempe spennende ut:)

Klem Merete

Martes atelie` sa...

Jeg har også fått æren av å bidra til denne boken. Blir spennende å se hvordan boken har blitt. Ser jo veeeldig spennende ut dette!
Marte

Reidun Beate sa...

Jeg har allerede forhåndsbestilt boken :-)

Bratte Bakka sa...

JA! For du e so flink og da e so flott alt du tek deg til!
Gler meg!

Klem!