torsdag 15. september 2011

Syk


I dag er jeg syk og svak og dårlig bak. Har sovet stort sett hele dagen, og nå har jeg endelig fått i meg litt å spise, nemlig det ultimate sykemåltidet; salt potetgull. Ingenting smaker bedre når man er syk. I tillegg har jeg unnet meg den aller siste boksen av min favorittbrus: Mountain Dew. Den er det vanskelig å få tak i i Norge, og dette er siste rest av en kasse med tolv bokser jeg kjøpte i Sverige i sommer. Jeg drikker den med andakt, det skal være sikkert og visst. 

Har lyst til å dele en favorittblogg med dere idag. Mange av dere vet kanskje hvem hun er, nemlig Kelle Hampton, som skriver Enjoying the small things. Hun skriver på en helt fantastisk måte syns jeg, og har et syn på livet som jeg virkelig beundrer. Håper du har det bra! Nå skal jeg sove litt igjen kjenner jeg. :)

Today I´m sick, and at home. I have been sleeping all day, and now I`ve finally managed to eat something - the ultimate "sick meal"; salty potatoe chips. Nothing tastes better when you´re sick, I tell you. I´m also enjoying my last can go Mountain Dew; my all time favorite soda. It´s hard to get a hold on in Norway, so this is the last of twelve cans I bought in Sweden this summer.

I want to share a favorite blog with you today: Kelle Hampton, writing Enjoying the small things. She writes in such a great way, and have a view on life that I really admire. Hope you are doing well! I´m going back to sleep now. :)


hilde


21 kommentarer:

Elin | Draumesidene sa...

:) God bedring! Eg er også sjuk. Ikkje så kjekt, og så blir eg nærmest hysterisk når eg tenkjer på at det skal vere finevèr neste dagane... Håper det går fort over både hos deg og meg!

For vi har FORTENT å ha det fint i sola!

Klem,
E

Whitebite sa...

Kelles blogg er fantastisk!
har fulgt den i over 1 år.

God bedring!

Stines Hjem - Livet på landet sa...

Stakkars deg da...god bedring :)

Jeg vet, den bloggen er helt utrolig! Skulle likt å ha hennes positive syn, og ikke minst tar hun fantastiske bilder!

KLEMMER fra Stine

Lises drømmer sa...

Det passer aldrig å være syk:( god bedring. Nå skal jeg titte på yndlingsbloggen din, men jeg ble også litt nyskjerrig på yndlingdrikken din... Hva smaker den? Skal til Sverige i morgen så får vel kanskje prøve en:) klem.

Tove `blogg verden sa...

Masse god bedring til deg :) Fortsatt dårlig i formen her også :/ Kjipe greier!!
Nå skal jeg sjekke den bloggen du anbefaler :)
Klem Tove

Jane sa...

Masse god bedring. :0)

sa...

God bedring Hilde! Håpre du blir raskt frisk igjen! :O)

Carinaklem

Nora sa...

Det er ikke noe særlig å være syk,m da er det godt med litt kos. fin blogg du har, følger ofte med bloggen din:)
ønsker deg god bedring:)

Villa Wikan sa...

Masse god bedring Hilde! =)

Gitte sa...

God bedring!
Er ikke noe kjekkt å være syk, man følere seg så håpløs... jeg er også syk, tett i pappen og uten stemme... Livet er HERLIG!!!!
Klem Gitte

Livet på Bakkerud Gård sa...

Hei hei!

Takk for tipset for en helt fantastisk nydelig blogg!! Siden jeg er vernepleier falt denne spesielt i smak!!

Litt usikker på om jeg har lagt igjen en hilsen hos deg før, men har fulgt deg i godt over et år. Nydelig blogg med masse flott innhold!

God bedring!!

Hanne Margrete sa...

Jeg tror høstsjukdommene har inntatt blogglandia som resten av samfunnet;)
Jeg har vært veldig forkjøla men er på bedringens veg! Potetgull er ofte en løsning ja:) God bedring! Håper du kommer deg fort så du får nyte helga!

Klem fra Hanne:)

Hege Pauline sa...

Uff da, har selv ligget langflat de siste dagene, men har blitt bedre nå!!Kjedelig å være syk :=( Ønsker deg masse god bedring og tusen takk for hilsen på bloggen min :=)
Klem Pauline

Karina sa...

Enig med deg, den bloggen er helt fantastisk! Drømmer meg helt bort når jeg leser den :)

Håper du blir bedre i formen og kommer deg på beina igjen :)

Hilsen Karina

Pink lady sa...

God bedring!!

InstatreffNorge sa...

God bedring til deg:) kjedelig å være syk...

Klem Lise

Livets drøm/Eva Elisabeth sa...

God bedring...
klem

loftkroken sa...

God bedring ♥
Takk for koselig kommentar inne hos meg !

Klem

SARA sa...

Ah, Kelle er en av mine all time favorites :-) God bedring!

Line sa...

God bedring! Kelle Hampton er bare helt nydelig, og skriver så fantastisk enten det er morsomt, tragisk eller trist! ten om flere mennesker hadde hatt et syn på livet som hun har, de er en skjønn familie:) God helg!

Lina sa...

God bedring, søte du! :) Ja, Kelle er ein storfavoritt her i gården òg. Fanastisk dame! ♥ Chips i ei SÅ søt skål må jo berre vera super sjuke-føde ja ;) Klem Lina