mandag 26. september 2011

En fin helg og Tante Bruun


I helga har vi hatt besøk av min skjønne lillesøster, og vi har kost oss max! Hun reiser i morgen, så i dag måtte vi kose oss litt ekstra siden det var siste dagen. Vi dro i svømmehallen med barna på formiddagen, og etterpå tok vi turen til byen og spiste lunsj på Tante Bruun. Det er en superkul kafé i Ålesund som selger deilig mat og drikke, i tillegg til litt interiør og klær. 
Siden vi hadde barnevakt boende i huset, benyttet Mannen og jeg anledningen til å dra ut og spise middag og gå på kino i kveld. Det var så deilig å få en frikveld ute og bare være litt kjærester igjen. Og dere? Livet er herlig! Nå er det loppekassa neste, for i morgen er det tidlig opp på jobb. Nattinatt!


We´ve had a wonderful weekend together with my little sister. She leaves tomorrow, so today we went swimming with the kids, and then we ate lunch at this supercool café in town, called Tante Bruun (Aunt Brown). Since we had a babysitter living in our house, my husband and I went out for dinner and a movie tonight. It was so nice to have a night out and just be the two of us for a little while. Life´s good! Have a good night everyone. 


hilde

8 kommentarer:

Andrea sa...

Så hærlig Hilde! Jeg liker veldig godt å lese bloggen din! Stor klem fra Andrea :)

Tonemor sa...

Å det hørtes herlig ut.
Tante Bruun så jo über koselig ut :))

Anonym sa...

Hei!

Sendte melding til deg på fredag men tror kanskje ikke du har sett den så skriver igjen: For en flott blogg du har. Vi bygger hus og jeg har fått mye inspirasjon fra bloggen din. Bl.a. har vi skaffet oss den nydelige roma peisen fra nordpeis lik som dere. Jeg er spent på hvordan den blir når vi får montert den og satt den opp. For det skal vi gjøre denne uka.

Jeg har noen spørsmål til deg som jeg håper du kan svare på:
- Hvilken maling har du brukt på peisen og hvor kjøpte du den? Kode på maling og glansgrad og antall strøk. Malte du den før eller etter at den var ferdig montert. Fikk beskjed der jeg kjøpte peisen om at jeg måtte male med en maling som tålte varme. Var på nysted og de hadde ingen slik maling. Blir peisen varm utenpå?
- Lurte også på om dere satt den direkte på parketten. Det står at hvis man har tregulv som kan bevege seg bør peisen felles ned. Vet ikke hva de mener med det.

Vi har også valgt lidingø kjøkken til ikea med eik benkeplate. Hvor har du kjøpt hvitoljen du har brukt på denne og hva heter den. Har du kun oljet med hvitolje eller nøytral olje i tillegg. I beskrivelsen til ikea står det at den skal oljes nesten hver dag den første tiden, men man kan vel ikke bruke hvitolje hver dag. Da blir den vel helt hvit tilslutt..

Det var mine spørsmål

Ha en fin dag :)

Hilsen Marie

Har en drøm... sa...

Hørtes kos ut med søsteren på besøk, og cafèen så kjempefin ut;)
Deiloig med kjærestekveld da ♥ Viktig og smi mens hjernet er varm ja, hihi;)

Ha en finfin tirsdag!

Klem Line

Ninas hjem ♥ Super-Lille sa...

Åååååh, HERLIG!!!

Livets drøm/Eva Elisabeth sa...

Så herlig sted... synd det ligger i andre enden av landet.
klem

jordbærpiken sa...

Hei Marie!

Beklager at jeg ikke har svart før nå.

Vi syns også peisen vår er veldig fin. Vi er ikke ferdig med taket vårt enda, og pipa er ikke i bruk, så vi vet faktisk ikke hvordan det blir når vi fyrer i den. Vi har satt den på eikeparkett, og har ikke felt den ned. Malingen vi har brukt tror jeg er vanlig murmaling, helt hvit, matt. Det var Mannen som malte, så hvor mange strøk er jeg usikker på. Tre eller fire. Dere må prime den først. VI malte den etter at den var montert.

Når det gjelder benkeplata på kjøkkenet, så er det også Mannen som har oljet den. Men vi har ikke fulgt anvisningen fra Ikea. Vi har bare oljet den to ganger i løpet av det første halve året. Burde nok oljet den litt mer, men tida går og vi har så mye annet å gjøre. :) Vi kjøpte hvitolje for tre på fargehandelen. Det som er viktig når du bruker den, er å hele tiden røre den opp. De hvite pratiklene i oljen faller nemlig til bunnen, så for å unngå skjolder er det viktig å røre opp med jevne mellomrom.

Det er nok riktig at den blir hvitere jo flere lag med olje du har på.

Håper du fikk svar på det du lurte på! :) Lykke til med huset deres. Blir nok kjempebra!

Anonym sa...

Tusen takk for svar, og gode tips Hilde :) Nå gleder vi oss til å flytte inn. Huset deres er bare så gjennomført og nydelig.

hilsen Marie