søndag 4. september 2011

Fristelser


Litt lørdagsgodt til teen på en søndags formiddag er ikke feil. Da jeg kom hjem fra Emmas Verden med lampa vår i går, lurte Mannen på om det var mulig for meg å gå inn i en interiørbutikk uten å kjøpe noenting. Svaret er: Ja. Det ER mulig. Det er bare ikke så ofte det skjer...


Nyheter fra GreenGates høst- og vinterkolleksjon er bare FOR fristende. Jeg har falt for mønstrene Lina red (skjeen), Tilde off white (blomstrete skål) og Zara beige (lattekoppen). Den sistnevnte passer forresten perfekt inn på GreenGatekoppetreet mitt som du kan se HER. Koppestativet er kjøpt på Kremmerhuset for de som lurer. God søndag!


A Saturday-night-snack for Sunday morning tea is not wrong. When I came home with our lamp yesterday, my husband wondered if it was possible for me to walk into an interior shop without buying anything. The answer is: YES. It just doesn't happen very often... The news from GreenGates autumn/winter-collection is just TOO tempting. Have a great Sunday! hilde

7 kommentarer:

FlorasFrue sa...

Mmm, mye fristende av fine ting - og sjokolade:))
Må bare få si at jeg digger stuebordet ditt!! Knallfint:)
Jeg skulle også så gjerne ha byttet ut en dyr koloss av et bord som vi syns var så fint for noen år siden...ikke populært hos min kjære..Jeg får jobbe mer med saken:) Så at Ikea hadde et rundt bord som var i gammel stil, kunne tenkt meg det hvis jeg ikke fant et gammelt.
Fortsatt god helg
K

Pia sa...

Masse flott! Ikke lett på komme seg ut av butikker uten å handle...

Pink lady sa...

Fint fint! Jeg er selv også veldig fristet til et par nye innkjøp... ;)

Ønsker deg en fin uke og takk for at du ville være vennen min på FB!

Klem Pink lady

Karianne sa...

mmmm, smash. Helt riktig som de sier på reklamen "det skal godt gjøres å ta bare en"

Klemmer fra Karianne

Hege sa...

Utrolig masse fint!!! Koppen var helt skjønn...:) Man blir fristet til å fornye litt nå når det er høst ja, stilen og behovet er jo fullstendig endret fra sommersessongen! Jeg har forøvrig en aldri så liten innkjøpstopp... tror jeg.... Tjihi, du kan jo lese om frustrasjonen på bloggen min:)

Klem fra Hege

Sarah sa...

Lørdagsgodtet smaker som regel best på søndagsformiddag ja:-)
Fint koppestativ!
:-)

Anonym sa...

Så masse fint du har kjøpt deg :) Nå fikk jeg skikkelig lyst på smash også.. Hehe ;) Ha en fin dag :)