torsdag 23. juni 2011

Bryllupsfest del 2 - meny


Maten i bryllupet smakte fantastisk, og var en blanding av catering og hjemmelaget. Selve menyarket har jeg laget i Photoshop med to ulike brushes og fine fonter. 


Forretten var brudens komposisjoner, mens hovedretten var fra et lokalt cateringselskap. Desserten er tradisjonell sommerdessert i vår familie, og med jordbær fra lokale jordbæråkre kan det umulig smake bedre. :)All maten ble servert ute i hagen, og til desserten spiste vi av papptallerkener fra Nille og med melaminskjeer fra Søstrene Grene. En gjenganger i bryllupet var søte pastellfarger og mønstrete GreenGateskåler og lattekopper. Som tilbehør til isen ble det servert knuste oreokjeks, valnøtter og sjokoladepulver.
To jordbærpiker som koser seg i hagebryllup.


ha en strålende st. hansaften

2 kommentarer:

Bustenellik sa...

Det ser ut til å ha vært et fantastisk sommerbryllup, og dessertbordet gir en stakkars vann i munnen :-) Godt jeg satt med en kroneis med jordbær akkurat nå, slik at tastaturet ble spart ;-)
Ha en flott dag!

fryd&forandring sa...

Herlie bilder, masse inspirasjon! Neste isfest skal det jammen serveres sjokopulver og oreokjeks til her og! Det MÅ jo bare smake fantastisk!!!

Gos St.Hans til deg og!!