mandag 16. april 2012

Vårtegn i hagen

 
 
 

I dag har jeg vært ute i hagen sammen med jentene og fjernet litt kvister og kongler. Plenen måtte klargjøres for gjødsling. Og der, under et tre i hjørnet av hagen, så jeg en fin, liten hvitveis i gresset. Årets første hvitveis for min del. Aldri har jeg vært så lykkelig over å se ugress i min egen hage! 

Ekstra koselig er det også at det har begynt å spire andre steder i hagen. Gresset begynner å bli grønt, pionene kommer med nye skudd, nye jordbærblader stikker opp av jorda og blomstene på prydkirsebærtreet mitt har begynt å komme. Jeg gleder meg til å kunne plante noe nytt i bedene, og har begynt å kjøpe hageblader istedenfor interiørblader for å få inspirasjon.

Vi har hatt sol de siste dagene, og det er deilig å kunne være litt mer ute uten boblejakke og vintersko. Jentene har vært ute og lekt i hele dag, og i stad hadde de hadde kappløp på verandaen. Ida har såvidt begynt å skrive litt, og hun laget startstrek og "målstreg" som de løp over. For noen søte bokstaver!

God mandag!


hilde

3 kommentarer:

storesøstra di sa...

fin logo søster!!!

Spirea sa...

Innom for første gang her. Nydelig blogg, nydelige bilder og så utrolig mye flott du deler med verden :) Er det ikke herlig at det går mot vår? her skinner solen og jeg skal snart ut! Kos deg masse, håper du får en fin dag! klem

Unknown sa...

flotte bilder! elsker når våren kommer smygende :D