tirsdag 9. august 2011

På `an igjen


Så var sommerferien over for denne gang, og i morgen begynner jeg på jobb igjen. Mannen begynte på jobb i går, og jentene hadde sin første dag i barnehagen etter ferien i dag, så nå er hverdagen tilbake. Jeg føler meg ikke helt ferdig med sommer enda, og håper på fint vær resten av august, selv om det ikke ser lovende ut akkurat nå. 

Jeg har brukt min siste feriedag under et pledd i stua med en god bok, og latt huset og alle oppgavene seile sin egen sjø. Bare MÅTTE tyne siste avslapningsrest ut av den lille ferien som var igjen. :) Gleder meg til å se igjen alle mine fine kolleger i morgen. Og dere: sommeren varer ut hele august, så det er heldigvis en stund igjen! Jeg elsker sommer, og nekter høsten å komme helt til jeg absolutt må. Nyt livet!


hilde

12 kommentarer:

Mona Christin sa...

Hei.

Det blir bare lekrere og lekrere hos dere for hvert møbel du lar flytte inn. De skoskapa er skjønne. Ønsker meg de, selv om jeg har huset fullt av skoskap (3 stk) fra Ikea. Lurer litt på å male de nå da.

Skapet på badet var av den lekre sorten som beviser din gode smak.

Jeg beklager at jeg ikke har kommentert så mye i det siste, men nå fikk jeg meg en skikkelig oppdatering.

Go'klem fra Mona C

Anonym sa...

Heisann :)

Tenker som deg at jeg nekter å la høsten komme før jeg virkelig må :)
Selv om jeg sitter her med tente lys ikveld,og innser at den er på tur :)

ha en fin kveld :)

veronica sa...

For en nydelig "header"! Dette må jeg lære meg. Veldig glad i jordbærene dine så glad ferien din er over;-)
Takk for svar ang te-lysholdere.
Ha en flott starte-på-jobb dag:-)
Mvh
Veronica

Unknown sa...

Nydelige headeren ♥
Ja, nå er snart hverdagen her hos oss og... ungene begynner ikke på skole før om to uker... syns de har aaaalt for lang ferie jeg, de blir jo bare late;)) Ungdommen her sitter oppe hele natten og sover hele dagen!
Men nå er det tid for avvenning, hihi - opp kl 8! Gruer meg litt kjenner jeg;))

Her er det høst altså, det er surt og når solen ikke er slått på, fryyyyser jeg... huff, skulle gjerne hatt sommer LITT til...


Klem Line

Unknown sa...

Så fin ny overskrift og "kladdebok" på siden din... ♥
Ny frisk start til høsten som snart kommer... Vi får tyne det vi kan ut av sola i resten av august... ;-)

Lykke til med jobbstart, håper du har tid til en kopp te en kveld :-)

HildeP. sa...

Lykke til med jobbstart! : ) Så flott blogg du har!! Hvordan får du boksene på toppen? Kjempestilig! : ) Enig med deg, sommeren varer leeenge enda, klarer å tyne den til september ihvertfall. Kos deg! Hilde

Øyeblikk sa...

Velkommen tilbake til bloggeland, godt å ha deg tilbake :) Elsker å sjå flotte bilder frå den nydelige heimen dåkas, og dei skoskapa var berre til å ble svært svært svææært inspirert av!

Ha ein god dag i morgon på jobb, tenker det blir kjekt og litt klemming. Alltid kjekt å treffa kollegane sine att.

Klem Eli

Anonym sa...

Hei!! :)
Hvor får man tak i hyller som du har på kjøkkenet? Den med green gate serien din på var veldig fin :)) Er på jakt etter noe liknende.

Milla :)

Herlig blanding sa...

Så nydelig header du har fått! Kjempefin!!
Lykke til med jobb og alt... Nytt skoleår er sikkert spennende!
Klem fra sør

Marianne sa...

Er helt enig i de overfor - du har kjempefin header, ja, kjempefin blogg egentlig! Lykke til med jobbstart, og ja, det er sommer ut august!

Unknown sa...

HildeP: Tusen takk! :) Headeren har jeg laget i Photoshop. Knotet en stund for å få det til, men google er svaret på de fleste spørsmål. Jeg tok fire bilder jeg ville bruke, avrundet hjørnene på dem, satte dem sammen slik jeg ville, la til teksten og lagret det som et bilde. Man kan gjøre liknenede i gratis bilderedigeringsprogrammer også; som f.eks. Picasa eller Picknik.

Anonym: Hylla på kjøkkenet er fra Ikea, og er i serien Stenstorp. En nyhet i den serien er en knallfin tallerkenhylle. Skulle ønske jeg hadde plass til den på kjøkkenet mitt. :)

Anonym sa...

Hei!

Hvor har du kjøpt sinkhuset du har i gangen din?

Du har for øvrig et vakkert hjem!

På forhånd takk for svar :))

Hilsen Marit