torsdag 11. august 2011

Elisabeth


Har ikke så mye tid til å blogge i dag, så det blir bare et kort innlegg med bilde av badekaret vårt. Det er vi veldig fornøyd med, og fordi det er likt i begge ender og dypt, går det fint an å sitte to stykker oppi samtidig. :) Badekaret heter Elisabeth og er fra Westerbergs. Badekarsarmaturet er fra Damixa, og begge deler er kjøpt på vvskupp.no. Der kjøpte vi mye av innholdet vårt til badet da vi bygde, og var veldig fornøyd med det. Gode priser og god service. Ha en herlig kveld! 

I dag har jeg forresten klippet plenen for tredje gang, og det er virkelig en fornøyelse. Gresset er helt utrolig fint, og det er en god følelse å jobbe ute i hagen. Grønne fingre; come to me!!!

I haven´t got a lot of time for blogging today, so just a photo of our bathtub. We like it a lot, and because it is alike in both ends, and deep, it easily fits two people at the same time. :) Click on the links above to see where we bought it. 

Today I mowed the lawn for the third time, and it´s a real pleasure. The grass is sooooo nice, and it gives a good feeling working in the garden. Have a lovely evening!


hilde

11 kommentarer:

Mia sa...

Ooo, lekkertsmekkert badekar!

Minasverden sa...

Nydelig badekar,likte veldig godt den dusj/kranen over badekaret.
Ha en fin kveld.

Hjemmekjær sa...

Very nice!;D

Hanne Margrete sa...

Drømmebadekar! Og blandebatteriet er så lekkert! Og for noen kjempefine veggfliser!! Holder på å planlegge nytt bad, så kjekt med tips bl.a. om leverandører:)

God helg,
Klem fra Hanne:)

linn sa...

så kjekt å høyre ein anbefaling av det badekaret som eg vurderer i desse dagar! :) forøvrig veldig kjekt å sjå bilder frå badet dykkar. eg tenkte og at Edland serien ville passe godt saman med den typen badekar, og no blei det bekrefta :)

KROnPRINSESSENE sa...

Flott badekar og godt jobba i hagen ;)
Også må jeg kommentere det NYDELIGE bildet av deg i bloggrollen...
Akkurat slik jeg husker deg: smilende og herlig!
Klem May Helen

Elisabeth, innerst i veien sa...

He he, herlig navn på et badekar!

Har en drøm... sa...

Bare elsker badekaret... sukk!
Og flisene... dobbeltsukk ♥

Klem Line

Marianne sa...

Utrolig fint badekar!

Rockekokk sa...

Ser deilig ut!!! Tipper det er supert for en mor som vil slappe av med et blad og masse bobbler etter en travel dag og!! :)

Tonje sa...

Så fin den nye headeren er! God sommerdag til deg!