onsdag 30. mai 2012

Cape til barnebunad


Min kjære svigermor er en racer på å strikke. For et par år siden strikket hun en cape til Ida til 17. mai. Den var i år for liten, og en veldig fornøyd Anna fikk overta den. Så to uker før 17. mai satte svigermor i gang med å strikke en ny til Ida. Disse capene er kjempefine til barnebunad/drakt, og er gode og varme. Har ikke telling på hvor mange komplimenter vi fikk for dem på 17. mai i år. Veldig koselig! Mønsteret er Smart fra Sandnes Garn. Et hot tips til neste års feiring kanskje?


hilde

7 kommentarer:

Tone sa...

Kjempelurt!!
Hmm kanskje det var det en skulle begynt på:)

Tove `blogg verden sa...

Oj så flotte!! Og helt sikkert varmere en de man kjøper!!
Nyt dagen
klem Tove

Churi Chan sa...

få fint! jeg skulle virkelig hatt noe lignende når det er litt kaldt og jeg bruker kjolene mine :D

Anonym sa...

hei! Så fin blogg! Hvilken vogn har du valgt sa du? Jeg også har en jente i magen min :) gleder oss sånn..men ikke kjøpt så mye enda..men vogn kunne jeg tenkt meg snart..

Anonym sa...

Hei! Eg får ikkje opp capen i linken, finn den heller ikkje på sandnes sine sider... har du navn/nummer på oppskrifta? Vil gjerne sette bestemora her i gang med denne :)

Helsing Ingrid

Anonym sa...

Kunne tenkt meg å strikke denne, men finner ikke oppskrifta på nettsidene til Sandnesgarn, kunne du lagt ut navn og nummer evt en link sånn at jeg eventuelt kunne klart å spore den opp og bestilt den?

Mvh Linda

Hilde Hanken sa...

Hei Ingrid og Linda!

Beklager, litt sent svar her. Oppskriften er i et hefte som heter Smart til barn fra Sandnes Garn. Nummer 0807 barn. :)