tirsdag 29. mars 2011

Laksepai

Dette er et planlagt innlegg som automatisk blir publisert mens jeg er ute og reiser.

Jeg ble så inspirert av dette innlegget til Hjertero-Silje for et par uker siden at jeg bestemte meg sporenstreks for å lage laksepai til middag ved første anledning. Det gjorde jeg. (Ikke fordi jeg er så glad i pai, men mest for å bruke den fine paiformen min. Hehe.)

Som den ekte amatørkokken jeg er, fant jeg ut at jeg ville avansere oppskriften litt, og legge til både sjampinjonger, gulrøtter og persille. I tillegg til det gikk jeg litt vekk fra Siljes oppskrift og blandet inn litt av hvert av andre laskepaioppskrifter på nettet. Og resultatet? Not so nice. Rett og slett. Vet ikke horfor, men not so nice. Så, følge oppskriften neste gang. Det er det som funker for meg.

ha en god middag

3 kommentarer:

Marit sa...

Men det ser jo veldig bra ut :)

Unknown sa...

Not so nice, altså? Æsj, det var kjedelig, for det er alltid artig å lage sin egen variant :)

-Men den ser jo fantastisk delikat ut da, så du skal ha for flotte bilder og god innsats!

Klem :)

LYKKEBO sa...

Mmmm nå ble jeg også inspirert;) Takk!
Og kos deg videre på tur:)
klem