onsdag 6. februar 2013

Vinterland og hverdagFor en fantastisk dag! Her har det snødd i natt, og ute er det et vinterland som tatt rett ut av en eventyrbok. Sola skinner, babyen sover og ho mor får en liten bloggestund for seg selv. :) Men hvor blir tiden av egentlig? Jeg syns dagene bare fyker avsted; nå er vi godt ut i februar allerede! Snart er det vår, og selv om jeg GLEDER meg til mildvær, tynn jakke og lave sko, skulle jeg gjerne satt på pauseknappen innimellom. 

Nora vokser så fort, og hun må jo bare være den skjønneste babyen på jordkloden. Rart å tenke på at dette muligens (mest sannsynlig) er siste gang vi har baby i huset. Må bare nyte det! Og selv om jeg digger jobben min, så er det bare helt herlig å være hjemme akkurat nå. Jobbe kan jeg gjøre resten av livet, men denne tiden med små barn i huset får vi aldri tilbake. Noe å minne seg selv på i hverdagen. Ha en nydelig dag, folkens!


hilde

5 kommentarer:

alveveien sa...

Den lampen var bare skjønn<3 Og nydelig lyst bilde:)

Ditte sa...

Tiden går otroligt fort! Njut av tiden med baby i huset, den är fantastisk :)

Anonym sa...

Kjempe koselig spisestue du har:)
Nyt tiden, de vokser så fort:)
Klem Merete

Nani sa...

lovely. :)

Anonym sa...

for et flott hjem du har,uff ja vi får nyte tiden!selv har jeg ei snuppeline på sin 15 mnd allerede!tiden går for fort,vi må huske å nyte det :)