Sider

søndag 15. april 2012

Kanelboller på den svenske måten

 
 

I Sverige er det vanlig å lage kanelbollene i muffinsformer. Jeg er svak for muffinsformer, og har et ganske stort lager etterhvert. Muffins lager vi ikke så ofte, men kanelboller, derimot... Min bakefavoritt! Funker helt strålende å steke dem i disse formene. Perlesukkeret er kjøpt på vanlig matbutikk i Sverige. 

I dag har vi sittet på verandaen til noen gode venner og nytt sola. Endelig er det vår!


hilde

11 kommentarer:

  1. Hei!

    For noen herlige bilder med fristelser:) kjempe koselig å putte de i muffens -former:)

    Fortsatt god kveld!

    Klem Merete

    SvarSlett
  2. Nydelige bilder, som vanlig :)
    Veldig søte mnuffinsformer!

    Gina

    SvarSlett
  3. Ååh, det så fristene ut!
    Jeg har ikke funnet den riktig gode "kanel i svingange"(som jeg kaller det)-oppskriften ennå, del gjerne din!
    Ha en fin søndag videre, og en god ny uke!
    Klemklem, Fruen i Nord:)

    SvarSlett
  4. Nam nam.. de så veldig gode
    ut! :) Fint å lage de i muffinsformer også!!

    Stor klem

    SvarSlett
  5. deilig...ingenting slår nybakt gjærbakst..tipper det smakte like godt som det ser ut til..om ikke bedre. Og enig..hurra for vår♥

    ha en fin ny uke..

    hilsen Monja

    SvarSlett
  6. Fåes ikke dette perlesukkeret du har brukt å få kjøpt i Norge ??
    Svar gjerne under her.
    Så kjempegode ut de skillingsbollene dine :-)

    Takk for alt du deler her på bloggen din :-)

    Mvh Marianne fra Trondheim :)

    SvarSlett
  7. Mmmmm, de så gode ut ♥
    Og jeg som er så fysen på noe... VIL ha kanelboller, hehe:)

    HA en fin fin ny ukesstart:)

    SvarSlett
  8. Mmmm, vi serveres ofte kanelboller, i muffinsform selvfølgelig, når vi besøker vårt Sverige-kontor. De er farlig gode.

    SvarSlett
  9. Hei :)
    Nam de så gode ut - elsker kanelboller!
    Vil du vinne et valgfritt plagg fra My Cinnamon Girl
    kan du prøve lykken inne hos meg nå :)
    Håper du får en fin uke ♥
    Klem Anette

    SvarSlett
  10. Hei Marianne!

    Nei, hvitt perlesukker fins ikke i Norge så vidt jeg vet. De har perlesukker her, men det er blankt. :)

    SvarSlett
  11. Åh...det ser godt ut! Sørgeleg at kjøkkenet mitt er ubrukeleg til baking om dagen, men når det er ferdigmåla trur eg at eg må ta ei bakeøkt og lage kanelsnurrar!

    God måndagskveld til deg...

    SvarSlett

Takk for din koselige jordbærhilsen ♥
Har du spørsmål til meg, svarer jeg her i kommentarfeltet eller på mail. Ha en god dag!