tag:blogger.com,1999:blog-3033414175272226699.post8709437448082713273..comments2023-12-04T18:17:27.775+01:00Comments on jordbærpiken: Riskrem og et par kjøkkenbilderAnonymoushttp://www.blogger.com/profile/13008013366006286983noreply@blogger.comBlogger18125tag:blogger.com,1999:blog-3033414175272226699.post-47560590478701411192010-10-23T15:18:56.583+02:002010-10-23T15:18:56.583+02:00Heisann!!Vi moser jordbær med stavmikseren og har ...Heisann!!Vi moser jordbær med stavmikseren og har i litt sukker,dette er nydelig på..Jeg lager jordbær syltetøy hver sommer ca to kasser bær,og fryser ned,dette tar jeg opp å har på riskremen!!!Klem Linda:=)hobbyvimsahttps://www.blogger.com/profile/14538724748346755716noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3033414175272226699.post-91576017793044383432010-10-18T20:46:07.231+02:002010-10-18T20:46:07.231+02:00Aah, deilig!! :) Send over litt hit!!
Nydelig bild...Aah, deilig!! :) Send over litt hit!!<br />Nydelig bilde, og for en utsikt!!<br /><br />Ha en fin kveld!<br />Klem Jorid<br /><br />PS: oppdater blogglisten din ved å fjerne Noe på Hjertet og legge til www.joridkvam.com på nytt :) Byttet bloggplattform vet du! Så da får du oppdateringene i listen din!Jorid + NOE Bloghttps://www.blogger.com/profile/06892755281915798959noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3033414175272226699.post-76651114432554747602010-10-18T17:35:43.733+02:002010-10-18T17:35:43.733+02:00Så deilig med riskrem og saus ♥ Og så lenge ungene...Så deilig med riskrem og saus ♥ Og så lenge ungene spiste den, så var den vel ok da, hihi:)<br />Flotte bilder hos deg, og for en fantastisk utsikt fra spiseplassen!<br /><br />Ha en kos Mandag!<br /><br />Klem LineAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/00855774707886290679noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3033414175272226699.post-89169081971946522142010-10-18T09:02:57.652+02:002010-10-18T09:02:57.652+02:00Sambo sin familie pleier å ha varm bringebærsaus o...Sambo sin familie pleier å ha varm bringebærsaus og jeg syns det smaker hakket bedre til riskrem enn jordbærsaus som jeg har vokst opp med! Du kan kjøpe sausen helt fiks ferdig på butikken -de står i ca samme området som kompottene står og er på samme type pose.. Og den ER god selv om den ikke er hjemmelaget!!<br />Ha en fin dag!fryd&forandringhttps://www.blogger.com/profile/15976948818532285699noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3033414175272226699.post-35774017752602241782010-10-17T22:59:39.689+02:002010-10-17T22:59:39.689+02:00mmm, jeg spiste faktisk riskrem idag! Vi var ute o...mmm, jeg spiste faktisk riskrem idag! Vi var ute og spiste middag, og det ble altså det til dessert :)<br /><br />Så fint kjøkken da! Gleder meg til å se mer. Kose dere!<br /><br />ha ei flott ny uke!by BeaTellhttps://www.blogger.com/profile/01365740996382720923noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3033414175272226699.post-15897368448255960822010-10-17T22:40:27.343+02:002010-10-17T22:40:27.343+02:00Jeg ELSKER riskrem! Kjenner jeg gleder meg til jul...Jeg ELSKER riskrem! Kjenner jeg gleder meg til jul nå:)<br /><br />Flott å få livstegn fra deg, dere ser ut til å fått drømmehjemmet. Nyt hverandre, deres nye hjem og ta vare på deg selv oppi alt. Ikke bare bare å bygge hus, det vet jeg alt om:(<br /><br />Klem fra MargitVilla Drømmeverdenhttps://www.blogger.com/profile/16447565828968719086noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3033414175272226699.post-50061082287152615162010-10-17T21:30:17.071+02:002010-10-17T21:30:17.071+02:00Noen oppskrift har jeg ikke, men du har et koselig...Noen oppskrift har jeg ikke, men du har et koselig kjøkken! Så fint med utsikt fra spiseplassen...<br /><br />Tror mamma kjøpte en saus laget av krøkebær til jul i fjor. Den var veldig god på riskremen :DVigdishttps://www.blogger.com/profile/17317335633802989333noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3033414175272226699.post-87151331616502718742010-10-17T21:27:04.932+02:002010-10-17T21:27:04.932+02:00For et nydelig kjøkken. Kommer før du aner det å t...For et nydelig kjøkken. Kommer før du aner det å tar en kaffe hos deg :-) Riskrem er ikke jeg så vant til fra barndommen, men det er veldig godt. SÅ kjekt at du har begynt å blogge igjen.<br /><br />Klem KikkiAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3033414175272226699.post-56310699116408048472010-10-17T21:22:55.857+02:002010-10-17T21:22:55.857+02:00Mmm, veldig godt med riskrem! Spiste det selv idag...Mmm, veldig godt med riskrem! Spiste det selv idag...men ikke selvlaget da ;) Den røde sausen fra freia med kjempekoselige gamle motiver synes jeg er knallgod! Dere har et veldig vakkert og gjennomført hjem Hilde!! Koselige kjøkkenbilder, interiør kan du! Ha en super kveld, klem ane pane pøneet kjært hjemhttps://www.blogger.com/profile/07310064525453443159noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3033414175272226699.post-3470845677854443692010-10-17T20:54:18.828+02:002010-10-17T20:54:18.828+02:00Riskrem er favoritten min men lager den sjelden,de...Riskrem er favoritten min men lager den sjelden,det blir nesten bare jul og nyttårsaften hehe. Fantastisk godt.<br /> Klem Mette.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3033414175272226699.post-5445814189767643742010-10-17T20:49:52.179+02:002010-10-17T20:49:52.179+02:00Hehe smakte "høgg":)
Ingenting å si på k...Hehe smakte "høgg":)<br />Ingenting å si på kreativiteten i alle fall:)<br />Kjempegodt det bananbrødet i alle fall, fikk så vidt smakt litt på det.<br />Jeg er igang med å bake julemanna.....så får vi se hvordan DET går, tror kanskje jeg har bakt det en gang før, og da ble de litt for tykke og myke.<br />Du skal få smake om de blir god:)<br />Ha en god kveld.<br />Klem:)perler på en snorhttps://www.blogger.com/profile/04101376283247191683noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3033414175272226699.post-10880020257541947812010-10-17T20:38:39.737+02:002010-10-17T20:38:39.737+02:00Jeg bare ELSKER utsikten fra kjøkkenet deres! Og i...Jeg bare ELSKER utsikten fra kjøkkenet deres! Og ikke minst den fine atmosfæren som jeg synes det er i huset deres! Dere er en NYDELIG familie!!<br /><br />GOD klem fra Kråkereiret ;)Kristinanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3033414175272226699.post-16832596308803098752010-10-17T20:12:31.442+02:002010-10-17T20:12:31.442+02:00Hei Hilde! Så fint kjøkkenet deres ser ut. Gleder ...Hei Hilde! Så fint kjøkkenet deres ser ut. Gleder meg så til å se mer! Jeg pleier også å bruke bær til riskremen, jeg tar opp hjemmelaget jordbærsyltetøy fra frysen, og bruker stavmikser! Fiks ferdig, passe søtt. Du kan jo gjøre det samme med bringebær:) Tusen takk for melding på FB, jeg skal prøve å få svart snart;) klemsilje-sinhttps://www.blogger.com/profile/08078444806049728796noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3033414175272226699.post-11023564591135805392010-10-17T19:58:23.820+02:002010-10-17T19:58:23.820+02:00Mmm riskrem er godt OG tradisjon her i huset:-)
Sa...Mmm riskrem er godt OG tradisjon her i huset:-)<br />Sausen lages i blender(bringebær og passe med sukker), el. ferdigkjøpt bringebærsaus:-)<br />Riskremen lages med rikelig med krem , men UTEN sukker(lar sausen stå for det søte)-yummy!<br />Før jeg mikser grøt og krem, rører jeg inn litt lettmelk i grøten så den blir litt smidigere å blande sammen med kremen:-)<br />Oi ble visst et laangt råd det her;-)<br />Ha en fortsatt fin kveld,<br />klem Hege.Hegehttps://www.blogger.com/profile/10649068729522330549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3033414175272226699.post-812468477047537082010-10-17T19:46:28.876+02:002010-10-17T19:46:28.876+02:00Godt å se at det er flere i min stil på kjøkkenet:...Godt å se at det er flere i min stil på kjøkkenet:) Risgrøt er det lenge siden jeg har spist...det skal jeg sannelig lage neste lørdag. Det er jo lørdagsmat:)<br />Rød saus, jeg pleier ta posevarianten fra toro:) Alltid safe det.<br />Ha en fin kveld:)Havfruenhttps://www.blogger.com/profile/01397168618442734613noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3033414175272226699.post-6049093964449821332010-10-17T19:38:02.923+02:002010-10-17T19:38:02.923+02:00så fint på kjøkkenet!! og den utsikten dere har:)
...så fint på kjøkkenet!! og den utsikten dere har:)<br /><br />veldig godt å lese at det går mot normalen igjen:) bra å ta en pause...<br /><br />ha en god kveld Hilde!<br />klem KristinaLove Peace Pionieshttps://www.blogger.com/profile/12084510865024003794noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3033414175272226699.post-7660218986029329682010-10-17T19:02:36.086+02:002010-10-17T19:02:36.086+02:00jeg eeeelsker riskrem..det har alltid vært min fav...jeg eeeelsker riskrem..det har alltid vært min favoritt og ungene elsker det de også :) riskremen blir alltid god..men jeg må tilstå at her i huset blir det oftest pakkesaus ;)<br />koselig på kjøkkenet ditt..det tar litt tid å komme i orden OG å henge opp ting på veggene..har det sånn her i huset også for tida ;)<br />ha ei fin uke!!<br />klem Anne♥Emmas Verdenhttps://www.blogger.com/profile/11237746034084747518noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3033414175272226699.post-2282957500122381212010-10-17T18:54:58.255+02:002010-10-17T18:54:58.255+02:00Jeg pleier å kjøpe frosne bringebær som bare tines...Jeg pleier å kjøpe frosne bringebær som bare tines og moses i blender, med litt sukker.<br /><br />Blir kjempegod og litt syrlig saus til den søte riskremen. :)))Vibeke / Mammas Hushttps://www.blogger.com/profile/04446060109635271833noreply@blogger.com