søndag 15. juni 2014

Rabarbrakvelds

 

Rabarbra minner meg om den grønne hagen til mamma og pappa og deilige solskinnsdager på verandaen med en liten skål sukker hver. I år har våre rabarbra blitt store nok til å plukkes, og her en kveld serverte jeg jentene frukt- og bærkveldsmat på verandaen. Herlig! Vi har hatt en nydelig vår og forsommer her på Sunnmøre, og jeg håper det fortsetter. Ønsker dere alle en strålende uke!


hilde


onsdag 4. juni 2014

Feststemt gave til avslutning i barnehagen


Så var det den tida av året igjen. Sol, grønt overalt, is, blomstring, bading og avslutninger. Nå er Anna, vår mellomste, snart skolejente, og i dag hadde vi avslutning i barnehagen. Men hva gir man i gave til de som er så flinke til å ta vare på barna våre? Svaret er enkelt: GOOGLE. Jeg er google-fan, og googler alt mulig. Internett er jo stappfullt av gode idéer og inspirasjon!

Det fine kortet fant jeg hos en av mine kreative favoritter, Love The Day, og lastet det ned gratis der. Så utviklet resten seg ut ifra det. Jeg gjorde om kortet til norsk i Photoshop. Hos Love The Day finner du flere lignende idéer til skoleavslutninger o.l. Det var her jeg ble inspirert til den forrige avslutningsgaven til barnehagen som vi ga da Ida sluttet for to år siden. HER kan du se den, og HER kan du laste ned printet jeg lagde den gang. Alle faste ansatte på avdelingen fikk hver sin gave som førskoleforeldrene spleiset på. Fin ordning! Og det er ikke mye som skal til for å gi noe spesielt.

Handleliste til festposen:
Papirpose - Staples
Cocktailglass - Åhléns
Partyhatt, hjertesjokolader, medalje og helium - Nille
Ballonger, fløyter og pompomer - Matbutikken
Muffinsformer - Nicolas Vahé
Papirsugerøret hadde jeg liggende.

Håper du fant inspirasjon!

Jeg har ikke sluttet å blogge altså, og jeg er veldig takknemlig til alle dere som spør om jeg har det bra og om jeg kommer tilbake på bloggen snart. Jeg har det veldig bra, og nyter livet med min mann og tre skjønne døtre. Blogging tar utrolig mye tid, og for meg har det vært viktig å ta et steg tilbake og prioritere tida mi en stund. Men følg med, plutselig dukker det opp et innlegg her igjen. Til da; ha en nydelig sommer, og nyt livet! :)


hilde